Overmars vertrekt bij Ajax en eerste sponsor bindt zich terug langer aan de club

Overmars vertrekt bij Ajax en eerste sponsor bindt zich terug langer aan de club

14-04-2022 11:00
3

Ajax gaat langer door met Staan Finance & Consultancy. Het partnership met de Official Supplier van de Amsterdammers is verlengd en geïntensiveerd. Staan is de eerste sponsor die zich na bekend worden van het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars langer bindt aan Ajax

Na het vertrek van Overmars als directeur voetbalzaken uitten meerdere sponsoren hun twijfels over het wel of niet aanblijven als gezicht van de club. Uiteindelijk bleven alle sponsoren Ajax trouw en met de verlenging van Staan creëert de club meer ademruimte. "We danken Staan voor hun vertrouwen en deze geïntensiveerde samenwerking. Naast dat ons partnership op meer vlakken gaat bijdragen aan de ambitieuze doelstellingen van Staan, nemen we ook met veel tevredenheid hun diensten af", laat commercieel directeur Menno Geelen weten op de clubsite. 

Danny 't Hoen, managing director bij Staan, is blij met de verlengde samenwerking. "We blijven aan het zakelijke netwerk van Ajax bewijzen dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten, iets wat we ook binnen Ajax zelf doen. Onze samenwerking bevalt uitstekend, vandaar dat we ons partnership uitbreiden met meer zichtbaarheid, meer mogelijkheden om onze relaties te ontvangen bij Ajax en de mogelijkheid om Ajax in te zetten bij evenementen en activaties."