'PSG doet ultieme poging Mbappé te behouden met astronomische tekenbonus'

'PSG doet ultieme poging Mbappé te behouden met astronomische tekenbonus'

09-04-2022 07:30
7

Paris Saint-Germain gaat er alles aan doen om Kylian Mbappé alsnog in Parijs te houden. De Franse grootmacht wil de aanvaller een tekenbonus van bijna 180 miljoen euro bieden, mocht hij zijn contract bij de club verlengen.

PSG hoopt Mbappé voor twee seizoenen te binden en heeft er vertrouwen in dat dit met de tekenbonus van zo'n 180 miljoen euro gaat lukken, zo meldt de BBC. Of dit daadwerkelijk gaat lukken, valt te betwijfelen. Mbappé wordt al maanden aan Real Madrid gelinkt. De Koninklijke heeft volgens verschillende media zelfs al een akkoord bereikt met de aanvaller.

Naast de gigantische tekenbonus kan Mbappé ook een fantastisch salaris gaan verdienen bij PSG. De club wil hem 25 miljoen euro netto per jaar betalen. Mbappé gaf na de overwinning van PSG op Lorient van afgelopen weekend aan nog geen keuze gemaakt te hebben. "Er zijn nieuwe elementen die in overweging moeten worden genomen. Welke? Gewoon, nieuwe elementen." 

Volgens de BBC gaat het om nieuwe onderhandelingen met Real Madrid, nu PSG het aanbod flink verhoogd heeft. Mocht Mbappé bij PSG blijven, dan ontvangen zijn zaakwaarnemers ook zo'n 50 miljoen euro.