SPORT: Santos-preses brengt clausules Barça-targets Kaiky en Ángelo naar buiten

SPORT: Santos-preses brengt clausules Barça-targets Kaiky en Ángelo naar buiten

09-04-2022 20:30

FC Barcelona wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan Santos-talenten Ángelo en Kaiky (foto). Andrés Rueda, voorzitter van de Braziliaanse club, heeft inmiddels door laten schemeren dat de twee jongelingen samen 55 miljoen euro op moeten leveren.

Diario SPORT bracht de Barcelona-interesse een tijd terug al naar buiten en heeft nu ook de clausules in het contract van Kaiky en Ángelo weten te achterhalen. Santos-voorzitter Rueda zou aan de Spaanse krant gemeld hebben dat de twee gezamenlijk 55 miljoen euro moeten kosten. 35 miljoen euro voor Ángelo, 20 miljoen euro voor Kaiky.

Barcelona heeft koopopties bedongen op de twee Brazilianen, zo meldt Rueda. Ángelo is een zeer talentvolle, zeventienjarige vleugelaanvaller die normaal vanaf rechts speelt. Kaiky (18) is een centrale verdediger met 'een verfijnde techniek'. Ondanks zijn leeftijd speelde Kaiky al meerdere wedstrijden in de Copa Libertadores en de Copa Sudamericana. De verdediger wordt stiekem al genoemd bij het nationale elftal van Brazilië.