Onuachu scoort hattrick bij KRC Genk: Geen zin om te panikeren

Onuachu scoort hattrick bij KRC Genk: "Geen zin om te panikeren"

04-04-2022 11:30
5

KRC Genk heeft korte metten gemaakt met Eupen. Het won met een ruime 5-0. Paul Onuachu was dé uitblinker met drie doelpunten en neemt zo de twijfels weg. 

Onuachu scoorde in maart geen doelpunten, maar zit nu toch aan negentien stuks. "Het is zeker niet zo dat ik aan mezelf aan het twijfelen was omdat de goals achterwege bleven", aldus Onuachu bij Het Belang Van Limburg. "Op Club Brugge was ik er niet bij wegens ziekte. Tegen Cercle Brugge en Sint-Truiden viel het even tegen, maar het had geen zin om te panikeren.”

Onuachu weet dat dit een belangrijke zege is. "Ik vind het vooral belangrijk dat we een uitstekende zaak doen voor de Europe Play-offs. Het zou voor onze supporters een kaakslag zijn als we die mochten missen. Deze overwinning moet ons een flinke boost geven. En volgende week in Seraing hoop ik mijn twintigste te scoren. Dat oogt veel beter dan negentien goals."

KRC Genk en STVV hebben allebei 48 punten en veertien gewonnen wedstrijden, maar Genk heeft een veel beter doelsaldo. Een zege tegen Seraing moet dus volstaan.