Storck (KRC Genk): “We moeten deze grote club in de Play-Offs krijgen”

Storck (KRC Genk): “We moeten deze grote club in de Play-Offs krijgen”

04-04-2022 08:13
5

KRC Genk haalde flink uit tegen KAS Eupen, het werd 5-0. Na afloop reageerde coach Bernd Storck tegenover Sporza over de prestatie en Play-Off 2.

KRC Genk reageert sterk na de interlandperiode. "Het was geen makkelijke situatie om het team voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd. We hadden in de voorbereiding ruim 14 spelers die weg waren voor interlandverplichtingen. We hebben nu de eerste stap gezet, het was een verdiende overwinning en we hebben kunnen vieren met onze supporters.”

Storck is dan ook zeer tevreden met zijn manschappen. “Ik ben heel tevreden met de prestatie van mijn team. We hebben compact gespeeld en weinig kansen aan de tegenstander gegeven. Volgende week moeten we opnieuw winnen tegen Seraing, voor hen staat er niks meer op het spel.”

Volgens Storck moet KRC Genk Play-Offs halen. “We moeten ons de komende dagen professioneel voorbereiden en dan zullen we ook die wedstrijd winnen. We hebben geen andere keuze, we moeten deze grote club in de play-offs krijgen. We hebben fantastische spelers, het is zeker mogelijk."