Joos: Het is niet de fout van Antwerp dat Overmars zijn excuses niet aanbiedt

Joos: "Het is niet de fout van Antwerp dat Overmars zijn excuses niet aanbiedt"

23-03-2022 09:30 Laatste update: 09:16
7

In de podcast 90 Minutes werd er door Filip Joos en co natuurlijk gesproken over de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur bij Royal Antwerp FC. Joos gaf aan dat Overmars volgens hem op de blaren moet zitten en dat zijn aanpak bij zijn aanstelling niet correct was.

"Het is niet de fout van Antwerp dat Overmars zijn excuses niet aanbiedt en dat hij niets zegt over de voorbije 43 dagen." Daarmee stelde Joos dat Overmars rondom zichzelf niet benoemde. Verder wees Joos erop dat Overmars aangaf dat het voor hem tijd was om de bladzijde om te draaien. "Jij vindt het waarschijnlijk nodig om de bladzijde er uit te scheuren te verbranden en ervoor te zorgen  dat die bladzijde niet meer bestaat", aldus Joos die net als Aster Nzeyimana aangaf dat het niet aan Overmars is om te beslissen wanneer de bladzijde wordt omgedraaid.

Bij 90 Minutes was men ervan overtuigd dat het voor Overmars pijnlijk moet zijn om door je jeugdliefde (Ajax) aan de kant worden geschoven, maar dat zo'n straf terecht is. "Als 'eigen schuld, dikke bult" op iemand van toepassing is, dan is het toch op Marc Overmars?", aldus Filip Joos.