Antwerp trekt Overmars aan: 'Onze waarden en normen, dat matcht'

Antwerp trekt Overmars aan: 'Onze waarden en normen, dat matcht'

21-03-2022 13:40
66

Sven Jacques, algemeen directeur van Royal Antwerp, is blij en trots dat hij Marc Overmars kan presenteren als de nieuwe technisch directeur van zijn club. Jacques meldt dat daarover niet is overlegd met het personeel.

Op een persconferentie maakte Antwerp maandagmiddag bekend dat Overmars is aangesteld als nieuwe directeur voetbalzaken. Jacques stelt dat The Great Old zijn huiswerk gedaan heeft en uitgebreid met de voormalig vleugelaanvaller gesproken en overlegd heeft. "We hebben goed geluisterd hoe alles in mekaar zat en wij van onze kant hebben Marc overtuigd wie we zijn en wat onze waarden zijn. Dat matcht."

De 'general manager' van The Great Old stelt dat er geen overleg heeft plaatsgevonden met werknemers van Antwerp over de aanstelling van Overmars. "We zijn hier ook om mensen een nieuwe kans te geven. Daar staan we als club voor. Met ons vrouwelijk personeel hebben we niet gesproken, neen. Het gaat om al ons personeel."

Met de voormalig Ajax-directeur wil het hyperambitieuze Antwerp een nieuwe stap zetten. "Op Antwerp staat het nooit stil, dat is bekend. Vandaag zetten we opnieuw een grote stap vooruit. Nog geen zeven jaar geleden kocht Paul Gheysens deze club, twee jaar later promoveren we naar 1A en in ons vijfde seizoen spelen we straks hopelijk play-off 1. En nu kunnen we met veel trots een nieuwe directeur voetbalzaken aanstellen."