Onrust bij Antwerp: 'Het kwam tot aanvaring tussen Priske en Gheysens'

Onrust bij Antwerp: 'Het kwam tot aanvaring tussen Priske en Gheysens'

06-03-2022 18:55 Laatste update: 18:58
58

Na het duel tussen Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A geen Brian Priske. De Deense coach stond de pers niet te woord. Daar lijkt nu ook een verklaring voor te zijn.

"Tijdens de eerste helft en de rust is er wat gebeurd. Het was een beladen duel voor Priske", gaf assistent-trainer Rudi Cossey na de partij aan. Hij bleef geheimzinnig en vertelde niet wat er was gebeurd, maar bij Het Laatste Nieuws heeft men meer info.

Volgens het dagblad kwam het tijdens de rust namelijk tot een aanvaring tussen een naar verluidt woedende voorzitter Paul Gheysens en Priske. Bij de rust stond het 0-1 voor Beerschot en daar was Gheysens dus duidelijk ook niet tevreden mee. Hij ging verhaal halen bij de spelersgroep en coach Priske. De coach was daar echter ook niet tevreden mee en vroeg om meer respect voor zijn spelersgroep.

Uiteindelijk wist Antwerp wel nog te winnen met 2-1. Of dat ook genoeg is om Gheysens tevreden te stellen, is nog maar de vraag. Nog voor de derby gaf het bestuur al aan dat Priske moest winnen met Antwerp en dan liefst ook overtuigend. Gewonnen werd er wel, al was het toch met de hakken over de sloot. De druk op de Deense coach lijkt dus ook niet echt gaan af te nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie