Als ik vertrek bij Anderlecht, dan liefst door de grote poort

"Als ik vertrek bij Anderlecht, dan liefst door de grote poort"

03-03-2022 07:15 Laatste update: 07:24
6

Tegen wie gaat KAA Gent uitkomen in de bekerfinale? Anderlecht is donderdagavond natuurlijk favoriet tegen Eupen. Hendrik Van Crombrugge wil eindelijk eens een prijs pakken in het shirt van Anderlecht. 

"Het zou deels als falen aanvoelen als ik vertrek zonder prijs", zo geeft Van Crombrugge aan bij Het Belang Van Limburg. "Als ik zou vertrekken, dan liefst door de grote poort. Maar moet je een transfer laten vallen omdat je ergens nog geen prijs hebt gewonnen? Als er geen blessure was vorig jaar, dan had ik misschien de stap naar het buitenland al gezet, maar nu ben ik er niet echt mee bezig."

Van Crombrugge focust zich nu op Anderlecht. "Na mijn eerste jaar bij Eupen kon ik naar Ajax als tweede doelman. Ik zei toen nee omdat ik eerst wilde bevestigen bij Eupen. Ik bleef dus bij Eupen, waarna ik naar Sassuolo kon. Opnieuw weigerde ik. Toen zeiden veel mensen dat zo’n trein niet nog eens zou passeren, maar toen kwam Anderlecht. Ik had dus gelijk en stond op het goede perron. Je moet gelukkig zijn op de plaats waar je bent en dat is momenteel hier."

Anderlecht bleef in de heenwedstrijd steken op een 2-2 aan de Kehrweg. Het moet donderdagavond dus vol aan de bak om nog het verschil te maken.