Vanhaezebrouck wordt stevig aangepakt: Ik word er ziek van

Vanhaezebrouck wordt stevig aangepakt: "Ik word er ziek van"

02-03-2022 07:15 Laatste update: 07:32
33

Club Brugge en KAA Gent spelen woensdagavond hun return in de Croky Cup. Vital Borkelmans hoopt dat coach Hein Vanhaezebrouck zich in toom houdt. Hij ergert zich aan zijn interviews.

"Het wordt een goeie match", geeft Borkelmans wel aan bij Het Laatste Nieuws. "Beide clubs geraken in topvorm richting de play-offs, waar ook AA Gent toe wil behoren. En het zal een beladen duel zijn - dat is altijd zo als Hein (Vanhaezebrouck, red.) naar Brugge komt. Er zullen wel weer uitspraken volgen."

Borkelmans is duidelijk geen fan van die stijl. "Dat is Hein, hé. Ik word er wel ziek van. Dan gaat hij zich bemoeien met anderen hun transfers bijvoorbeeld. Als je in een bedrijf werkt, dan praat je toch ook niet de hele tijd over de concurrenten? Je houdt je gewoon bezig met jouw ploeg en jouw job. Pas op, hij levert wel goed werk. Ik ben blauw-zwart, maar geniet van het voetbal. En als Gent beter is, dan verdienen ze die finale ook."

In de heenwedstrijd won Club Brugge al met 0-1 in de Ghelamco Arena. KAA Gent moet dus nog stevig aan de bak om de finale te halen.