Beerschot wordt de wedstrijd van de laatste kans voor Priske

"Beerschot wordt de wedstrijd van de laatste kans voor Priske"

28-02-2022 13:00
6

Kan Brian Priske nog aanblijven als coach van Antwerp? Patrick Goots vreest dat de match tegen Beerschot zijn zwanenzang kan worden. Nochtans is een ontslag nu geen oplossing.

"Nu Priske ontslaan, op vijf matchen voor het einde van de reguliere competitie, dat lijkt me niet opportuun", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Hij heeft één doel gekregen dit seizoen: de Champions' Play-offs halen. En dat gaat nog steeds lukken. Antwerp heeft écht nog wel alles in eigen handen en dat zal ook Priske wel beseffen."

Komend weekend wacht wel een gevoelige partij tegen Beerschot. "Die zal hij niet alleen moeten winnen, maar liefst ook nog zéér overtuigend. Beerschot is de match van de laatste kans voor Priske. Als het daar fout loopt, dan staat de Bosuil in brand en wordt zijn positie onhoudbaar. Niet alleen Priske, maar alle spelers hebben volgende week zondag iets recht te zetten."

Antwerp blijft na de nederlaag tegen Club Brugge achter met 3 op 12. Over de landstitel wordt er nog nauwelijks gesproken op de Bosuil.