Onuachu reageert: Om eerlijk te zijn, ben ik er niet mee bezig

Onuachu reageert: "Om eerlijk te zijn, ben ik er niet mee bezig"

28-02-2022 08:00
1

Paul Onuachu was zondag één van de beste spelers bij KRC Genk, dat KV Kortrijk met 2-0 versloeg. Onuachu maakte dit seizoen al zestien doelpunten, maar is naar eigen zeggen niet met de Gouden Stier bezig. 

Onuachu komt zo tot op vier goals van leider Deniz Undav. "Om eerlijk te zijn, ben ik daar niet mee bezig", verklaart hij bij Het Belang Van Limburg. "Ik ben blij met het aantal doelpunten dat ik alweer verzameld heb. Al zit ik na deze wedstrijd toch enigszins met een wrang gevoel. Ik had er twee moeten maken. Nu goed, zestien stuks is niet verkeerd. Zeker niet als je bedenkt dat we momenteel pas achtste staan. Ik ben daar blij mee."

Onuachu maakt zich nu op voor het slot van het seizoen. "Mijn honger is niet gestild. Het is mijn ambitie om wekelijks te scoren en zo de ploeg aan de nodige punten te helpen. Hoe ver ik daarmee geraak, zien we wel. Dit seizoen is lang niet over. Als ik kijk naar de klassering, belooft Play-Off 2 ook een zware klus te worden. De concurrentie zal niet te onderschatten zijn. Maar we zitten in de goeie flow, die moeten we vasthouden."

Zaterdag speelt KRC Genk op verplaatsing bij Cercle Brugge.