Mirallas trainde even mee bij Standard: Zag daar bizarre dingen

Mirallas trainde even mee bij Standard: "Zag daar bizarre dingen"

19-02-2022 21:04
3

Momenteel verdient hij zijn brood in Portugal, maar Kevin Mirallas was eind vorig jaar ook even bij Standard te zien. Daar trainde hij een korte periode mee met de U21 en zag hij met lede ogen aan hoe de ploeg van zijn hart aan het sukkelen was.

Mirallas maakt er bij La Dernière Heure geen geheim van dat hij Standard hoopte te kunnen overtuigen om hem een contract aan te bieden. Zover kwam het echter niet. "Als je de situatie van de club nu bekijkt, hoopte ik hen te kunnen helpen", geeft hij aan.

Maar Mirallas zag ook hoe moeilijk Standard het had en welke beslissingen er bij de club werden genomen. "Ik heb dingen gezien die moeilijk uit te leggen zijn. Vreemde dingen", aldus de voormalige Rode Duivel.

De nu 34-jarige aanvaller zit in de herfst van zijn carrière en lijkt ook nooit voor Standard te zullen uitkomen. "Dat blijft de grootste teleurstelling uit mijn carrière. Maar die is ook nog niet voorbij. Ik heb geleerd dat je in het voetbal nooit nooit mag zeggen", lacht hij. "Na mijn carrière als speler wil ik in de voetbalwereld blijven en hoop ik op een dag voor Standard te kunnen werken. Ik blijf een Rouche voor het leven."