OFFICIEEL: Standard leent Muleka uit aan het Turkse Kasimpasa

OFFICIEEL: Standard leent Muleka uit aan het Turkse Kasimpasa

08-02-2022 09:46 Laatste update: 20:41
6

Jackson Muleka lijkt Standard Luik nog te gaan verlaten, dat laat La Capitale weten. Een uitleenbeurt naar Turkije of Zwitserland is een serieuze optie voor de aanvaller.

Standard rekent niet meer op Jackson Muleka en Samuel Bastien. Voor Muleka werd er eerder al een aanbieding van Al Jazeera afgewezen en ook uit de Jupiler Pro League was er interesse van KV Kortrijk, STVV, Beerschot en OHL. Nu heeft de aanvaller nog maar enkele opties door het sluiten van de transfermarkt.

Nu zouden er contacten zijn gelegd met clubs uit Turkije en Zwitserland. Kayserispor is naar verluidt het meest concreet, maar ook FC Zürich en Young Boys Bern zijn een optie. De transfermarkt in Zwitserland is nog open tot 25 februari. Overigens is ook Maxime Lestienne op weg naar de uitgang. Een overgang naar Lion City Sailors uit Singapore is op komst.

Update: La Dernière Heure weet dat Kasimpasa, de nummer veertien uit Turkije, klaarstaat om Muleka in te lijven. Het gaat wel om een huur zonder optie. Muleka en zijn manager zijn nu afgereisd naar Turkije, waar de transfermarkt dinsdagnacht sluit. 

Update: De uitleenbeurt van Muleka aan Kasimpasa werd nu ook officieel bekendgemaakt door Standard. Dat deden de Rouches via hun officiële kanalen. Muleka wordt tot eind 2022 uitgeleend aan de Turkse club.