Invaller Hazard scoort punten in Spaanse pers: 'Hij viel gretig in'

Invaller Hazard scoort punten in Spaanse pers: 'Hij viel gretig in'

07-02-2022 21:04
4

Voor Eden Hazard zat er afgelopen zondag opnieuw geen basisplek in bij Real Madrid, maar onze landgenoot mocht wel invallen. In de nipte overwinning tegen Granada wist hij ook te overtuigen, wat hem flink wat lof opleverde in de Spaanse pers.

Hazard kreeg afgelopen donderdag in het bekerduel geen basisplek en begon ook zondag weer op de bank. Ondanks het uitvallen van Karim Benzema en Vinicius Junior rekende coach Carlo Ancelotti alweer niet op de Rode Duivel. Toch moest hij Hazard na een zwakke eerste helft laten invallen. Bij zijn invalbeurt wist Hazard ook te overtuigen.

In de Spaanse pers had men dan ook flink wat lof voor Hazard. Mundo Deportivo geeft aan dat de aanvaller complimenten verdient voor zijn prestatie. 'Hij viel zeer geprikkeld in en dat stimuleerde ook zijn teamgenoten, die telkens speciaal naar hem zochten', schrijft men.

En ook bij Marca was men onder de indruk van onze landgenoot. 'Hazard kwam erin voor Isco en vroeg meteen de bal van zodra hij het veld betrad. Dit was een meer dan degelijke versie van de Belg', geeft men aan.

Gretige Hazard
Hazard leek zich te willen bewijzen, wat hem ook punten opleverde bij AS. 'Hij was snel en wilde behagen. Bovendien toonde hij zich solidair door telkens te proberen om zijn ploegmaats te ondersteunen', klinkt het.