'Dure Odoi' begint met veel ambities bij Club Brugge: Kampioen worden

'Dure Odoi' begint met veel ambities bij Club Brugge: "Kampioen worden"

01-02-2022 18:29
18

Club Brugge wist deze mercato toch te verrassen door Denis Odoi in huis te halen. De verdediger keerde terug naar België en gaat bij Blauw-Zwart aan de slag. Hij begint daar meteen met de nodige ambities.

De verdediger was sinds 2016 actief bij Fulham en had het naar verluidt enorm naar zijn zin in Londen. Een vertrek zag hij dus ook niet meteen zitten, tot Club Brugge aandrong. "Ik was daar super gelukkig, Championship of Premier League maakte op zich niet zoveel uit", vertelt Odoi op de clubkanalen van Club Brugge.

"Er zijn weinig clubs in België waar ik Fulham voor zou verlaten. Maar Club Brugge is daar zeker één van", geeft Odoi aan, die ook bijzonder ambitieus is. "De ambitie dit seizoen is sowieso om kampioen te spelen. Ik wil me in de groep integreren om voor de zoveelste keer de titel te pakken", besluit hij.

Een goedkope aanwinst bleek Odoi ook niet te zijn. De verdediger had een aflopend contract, maar Club Brugge betaalde naar verluidt nog 700.000 euro voor Odoi. Dat weet The Athletic. Bij Club Brugge heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2024.