'RSC Anderlecht richt het vizier op Schalke-talent Aydin (19)'

'RSC Anderlecht richt het vizier op Schalke-talent Aydin (19)'

05-01-2022 07:46 Laatste update: 09:11
7

RSC Anderlecht is op zoek naar versterkingen voor deze wintertransferperiode, maar is ook al druk in de weer voor zomerversterkingen. Mehmet Aydin moet één van die versterkingen worden.

Ondanks de kapitaalinjectie heeft Anderlecht het financieel nog steeds niet al te breed en moet het speuren naar opportuniteiten. Aydin is één van die opportuniteiten. Volgens SPORT1 toont paars-wit interesse op de rechterflankspeler van Schalke 04 in huis te halen.

De Duitse jeugdinternational heeft een aflopend contract bij de Duitse traditieclub en kan aan het einde van het seizoen dus gratis vertrekken. Daar wil Anderlecht nu van profiteren. Schalke zal Aydin ook niet graag zien vertrekken. De flankspeler staat te boek als een groot talent en krijgt ook steeds meer speelminuten bij de club. Dit seizoen kwam hij al vijftien keer uit voor Schalke 04.

Anderlecht is echter niet de enige club die interesse toont in Aydin. Zo wordt de Duitser ook gelinkt aan onder andere Brentford, Real Betis, Lille OSC, Olympique Marseille en Parma. Anderlecht kan alleszins snel nieuws verwachten. Aydin wil namelijk deze maand de knoop over zijn toekomst nog doorhakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie