KV Mechelen sloeg aanbieding voor Storm af: Onbespreekbaar

KV Mechelen sloeg aanbieding voor Storm af: "Onbespreekbaar"

03-01-2022 07:45
8

KV Mechelen draait een mooi seizoen, en dat zal ook te merken op de transfermarkt. Vooral voor Mrabti, Cuypers, Schoofs en Storm zijn gegeerd. Voor die laatste liep al een concrete aanbieding binnen, maar sportief directeur Tom Caluwé wil geen Sinterklaas spelen.

"Er is natuurlijk interesse voor die jongens", benadrukt Caluwé bij Gazet Van Antwerpen. "Maar KV Mechelen zit in een comfortabele positie: ze liggen hier nog alle vier lang onder contract. In tijden van corona kan niet elke club de bedragen neertellen waar wij aan denken. De wintersolden zijn begonnen, maar bij KV Mechelen doen we daar niet aan mee.”

KV Mechelen wil veel geld zien voor die sterkhouders. "Ik ga daar geen exacte cijfers op plakken, maar het is duidelijk dat we onze sterkhouders niet voor één of twee miljoen laten vertrekken. Onlangs was er een buitenlandse club die Storm wilde huren met een aankoopoptie. Dergelijke constructies zijn voor ons onbespreekbaar. Het liefst zou ik deze kern bij elkaar willen houden, maar als er aanbiedingen komen die we niet kunnen weigeren, dan moeten we wel meewerken."

KV Mechelen staat bij de winterstop op een verdienstelijke zesde plaats in de Jupiler Pro League. Op 15 januari hervat het de competitie op het veld van OH Leuven.