Van de Beek moet ook bij afwezigheid van Fernandes vanaf de bank toekijken

Van de Beek moet ook bij afwezigheid van Fernandes vanaf de bank toekijken

30-12-2021 22:05

Donny van de Beek heeft opnieuw geen basisplaats gekregen bij Manchester United. Manager Ralf Rangnick kiest ondanks een schorsing voor Bruno Fernandes toch voor andere spelers.

Door de afwezigheid van de Portugees dachten veel mensen dat de thuiswedstrijd tegen Burnley wellicht een gelegenheid zou zijn voor Van de Beek om zich te laten zien. Daar geeft Rangnick hem voorlopig niet de gelegenheid toe. De Duitse manager heeft hem geen basisplaats gegeven.

Bij de eerste elf zijn wel de namen van Nemanja Matic en Scott McTominay te zien. Zij zorgen voor de balans op het middenveld, terwijl de vier aanvallende spelers dan voor de goals moeten zorgen. Dat zijn Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood, Edinson Cavani en Jadon Sancho. Eén van die vier spelers zal op de 'tien-positie' uitkomen.

United moet tegen Burnley de zure nasmaak van Boxing Day zien weg te spoelen. Toen speelde de ploeg van Rangnick met 1-1 gelijk bij Newcastle United, waar het eigenlijk had moeten verliezen. The Magpies waren veel beter.