Vadis spreekt over toekomst bij KAA Gent: “Dat zou ik het liefst van al doen”

Vadis spreekt over toekomst bij KAA Gent: “Dat zou ik het liefst van al doen”

22-12-2021 08:44

Vadis Odjidja heeft nog een contract tot 2023 bij KAA Gent. De middenvelder is één van de sterkhouders bij de Buffalo’s en laat zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit over zijn toekomst.

Trainer worden ziet Vadis alvast niet zitten. “Eén ding mag je schrappen. Trainer worden. Want dan heb je geen controle, maar toch krijg je meestal de schuld. Ik ben iemand die liever zelf de touwtjes in handen heeft. Voorlopig focus ik volledig op het blijven spelen. Zolang mogelijk presteren op een hoog niveau. Wat nadien gebeurt, daarover heb ik geen idee.”

Vadis wil bij KAA Gent blijven. “Als ik stop, zal het in 1A zijn. Voor het plezier zie ik mezelf achteraf nog wel cafévoetbal spelen met vrienden. Liefst van al maak ik de cirkel rond bij KAA Gent, hopelijk ook nog na 2023. Ik maakte al veel mee. Mensen met goede bedoelingen zag ik door het voetbalmilieu veranderen. Ik weet dus niet of ik in een andere rol mijn ethische waarden zou kunnen vasthouden. Terwijl ik altijd rechtuit ben. Wat je ziet, is wat je krijgt.”