Bezus lijdt onder contractsituatie bij KAA Gent: “Hij is daar met bezig”

Bezus lijdt onder contractsituatie bij KAA Gent: “Hij is daar met bezig”

20-12-2021 08:46
3

Het contract van Roman Bezus loopt aan het einde van het seizoen af. De Oekraïner lijdt onder de situatie, dat geven Bezus en coach Hein Vanhaezebrouck toe.

Vanhaezebrouck praat veel met Bezus. “Ik spreek heel veel met Roman, ik vind hem een fantastische gast. Soms is hij met zijn contractsituatie bezig. En terecht. Maar hij heeft intussen geleerd om de knop om te draaien en zich te focussen op het voetbal. Chapeau voor wat hij doet bij ons. Dat is niet altijd evident, maar we proberen hem op zijn gemak te stellen en hem duidelijk te maken dat zijn toekomst verzekerd is. Is het niet hier, dan ben ik zeker dat hij elders nog een toekomst zal hebben. En of het hier is, daar beslis ik niet alleen over.”

Bezus geeft toe dat hij met zijn contract bezig is. “Nu voel ik me weer oké. Ik had het op een bepaald moment mentaal moeilijk met de onzekerheid over mijn toekomst, maar dat is voorbij. Ik concentreer me weer 100% op het spel en probeer daar het beste van mezelf te geven. Ik leed onder de situatie, maar nu zit ik weer in een goeie mood. We zien wel wat er straks gebeurt. Meer wil ik daar niet over zeggen, om te voorkomen dat mijn emoties weer de bovenhand gaan nemen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie