'Raiola spreekt met Juventus over toekomst van De Ligt en Wijndal'

'Raiola spreekt met Juventus over toekomst van De Ligt en Wijndal'

14-12-2021 18:40

Mino Raiola heeft met vicevoorzitter Pavel Nedved van Juventus over de toekomst van Matthijs de Ligt en Owen Wijndal gesproken. De Ligt wordt mogelijk verkocht. Terwijl de Oude Dame de linksback van AZ wil verleiden. Dat meldt Sportmediaset.

De zaakwaarnemer was in Turijn vanwege de uitreiking van de Golden Player Award en de Golden Boy Award, die werden gewonnen door respectievelijk Lieke Martens en Pedri. Eerder werd al duidelijk dat Raiola had gesproken met FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta, maar ook een lunch met Nedved stond op het programma, weet het Italiaanse medium.

De twee bespraken onder meer de transferdoelwitten van Juventus. Een linksback staat hoog op het wensenlijstje van trainer Massimiliano Allegri nu Alex Sandro teleurstelt. In het Serie A-duel met Venezia kreeg Luca Pellegrini de voorkeur. Wijndal geldt als kandidaat, net als Riccardo Calafiori van AS Roma. Beide spelers behoren tot de stal van Raiola. Wijndal was zondag nog één van de uitblinkers in de Eredivisie-kraker van AZ tegen Ajax. Hij ligt tot medio 2023 vast in Alkmaar.

Wijndal kan bij Juventus gaan samenspelen met De Ligt, al werd ook de toekomst van de oud-Ajacied besproken door Raiola en Nedved. Mocht Juventus naast een Champions League-ticket grijpen, dan kan een grote transfer nodig zijn. De 22-jarige verdediger is de topverdiener bij Juve en vertegenwoordigt één van de hoogste transferwaardes. De ploeg van Allegri staat momenteel zevende in de Serie A en kijkt tegen een achterstand van acht punten aan op de felbegeerde vierde plek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s