Antwerp trekt gehavend naar stadsderby: 'Nainggolan vrijwel zeker niet van partij'

Antwerp trekt gehavend naar stadsderby: 'Nainggolan vrijwel zeker niet van partij'

29-11-2021 22:58
2

Royal Antwerp FC hees zich afgelopen weekend wat steviger op de tweede plek. Op de eigen Bosuil kende het geen problemen met een bijzonder zwak KV Oostende (3-0). Zelfs het uitvallen van Radja Nainggolan kon Stamnummer Eén niet deren. Niettemin ziet het er niet al te best uit voor de zomeraanwinst.

Nainggolan greep al vroeg in het duel tegen KVO naar de hamstring en werd dan ook snel gewisseld. Blijkbaar gaat het toch om een behoorlijke blessure, want volgens Gazet van Antwerpen is het al zo goed als uitgesloten dat de gewezen Rode Duivel volgende zondag van de partij zal zijn. Een fikse domper, aangezien dan de levensbelangrijke stadsderby met K. Beerschot V.A. op het menu staat.

Niet alleen Nainggolan zal (hoogstwaarschijnlijk) ontbreken in de selectie van Brian Priske, ook achter Björn Engels staat een groot vraagteken. De mandekker had zich de voorbije weken nochtans opgewerkt tot basiskracht bij The Great Old. Afgelopen donderdag ontbrak hij plots voor het Europese duel in Frankfurt (2-2). Ook tegen Oostende was Engels er nog niet bij. Mogelijk springt Antwerp erg voorzichtig met hem om gezien zijn blessuregeschiedenis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie