'Newcastle jaagt op tweetal van Juventus, mogelijk goed nieuws voor Witsel-deal'

'Newcastle jaagt op tweetal van Juventus, mogelijk goed nieuws voor Witsel-deal'

11-11-2021 10:38

Juventus zou deze winter vol voor de komst van Axel Witsel gaan. Het is echter duidelijk dat de bomen niet tot aan de hemel groeien in Turijn: eerst moet er aan uitgaande zijde wat bewegen, pas dan kan er iets bij komen. Newcastle United zou wel eens een reddingsboei kunnen toewerpen.

Sinds de overname vanuit Saudi-Arabië op Saint James' Park gonst het van de geruchten over mogelijke versterkingen. Maandag werd Eddie Howe aangesteld als nieuwe manager en die zou in de eerste plaats willen inzetten op de komst van Aaron Ramsey. De Welshman geniet een goede reputatie over het Kanaal, waar hij een uitblinker was bij Arsenal FC.

Daarnaast staat ook Adrien Rabiot op het verlanglijstje van Newcastle, meldt Calciomercato. De Franse middenvelder zou zo'n vijftien miljoen euro moeten kosten, al hoopt hij naar verluidt zelf op een overstap naar Real Madrid. Als The Magpies doorduwen, is ook een overstap naar Engeland echter bespreekbaar.

Zowel Ramsey als Rabiot komen momenteel uit voor Juventus, dat zo dus twee middenvelders kan verliezen. Mocht dat het geval zijn, komt Witsel helemaal in vizier. Onze landgenoot loopt volgende zomer uit zijn contract bij Borussia Dortmund en zal dus niet al te veel moeten kosten.