Lotti doet zijn verhaal na grapje over Beerschot: Krijg haatmail en bedreigingen

Lotti doet zijn verhaal na grapje over Beerschot: "Krijg haatmail en bedreigingen"

05-11-2021 19:00
8

Het grapje van Helmut Lotti (52) over voetbalclub K. Beerschot V.A is niet onbesproken gebleven. De zanger plaatste een onbedoeld grapje over de club uit Antwerpen, maar ontvangt nu haatmail en bedreigingen.

Beerschot won afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen, waarop Lotti de kans schoon zag om op de Facebookpagina van Sporza een klein grapje te posten. Dat heeft hij inmiddels alweer verwijderd, maar werd daarvoor gretig gedeeld op social media.

Met zijn grapje haalde hij de woede van de Beerschot-supporters op de nek, die allerminst tevreden zijn met de zanger. Zo blijkt Lotti nu ook al haatmail en bedreigingen ontvangen te hebben. "Sinds mijn onschuldig bedoeld grapje, dat ik trouwens over eender welke ploeg zou hebben gemaakt, word ik nu bestookt met haatmail én ben ik zelfs al bedreigd", vertelt Lotti aan Het Nieuwsblad.

"Ik dacht altijd dat voetbal uiteindelijk slechts een spelletje was, maar het blijkt voor veel mensen bloedige ernst. Ik begrijp dat niet zo goed, maar begrijp wel dat het zo is. Dus ik ga mijzelf hier niet meer laten zien. Ik ben mijn leven nog niet beu", geeft hij aan.