U19 KRC Genk boekt belangrijke overwinning in UEFA Youth League

03-11-2021 19:05 Laatste update: 20:00
3

De U19 van KRC Genk hebben woensdag een belangrijke zege geboekt in de UEFA Youth League. Het versloeg het Hongaarse MTK met 1-2. Deze overwinning brengt de Genkies een stap dichter bij de Play-Offronde.

Genk zakte vol vetrouwen af naar Hongarije voor het duel tegen MTK, meldt de clubwebsite. Het liet immers in de beloftencompetitie in België nog geen punt liggen. Dat vertrouwen kreeg vlak voor de rust wel knak toen Vancsa de Hongaren 1-0 voorbracht.

Na rust ging het terug beter met Genk. In minuut 59 zorgde Nemeth voor de gelijkmaker en vijf minuten later was het alweer prijs voor de Genkies. Dit keer was John de doelpuntenmaker van dienst. 1-2 was ook meteen de eindstand. Op 23 november werkt Genk, in eigen huis, de terugwedstrijd af tegen MTK.