Van Crombrugge zag foute dingen bij RSC Anderlecht: Niet bij de les

Van Crombrugge zag foute dingen bij RSC Anderlecht: "Niet bij de les"

31-10-2021 21:15
9

RSC Anderlecht is er zondag toch nog in geslaagd om een punt te pakken tegen Oud-Heverlee Leuven. Het was zwoegen voor de Brusselaars, die in het slot nog scoorden én een penalty stopten. Dat het zwoegen was, gaf ook doelman Hendrik Van Crombrugge toe.

"Ik voel me leeg", begon Van Crombrugge bij Eleven Sports. De doelman zag ook hoe Anderlecht het toch moeilijk had tegen de Leuvenaren. "Vandaag zat het wat tegen voor ons, zeker de eerste twintig minuten. Maar met de hulp van het publiek konden we toch in de wedstrijd blijven en een punt thuis houden", aldus de doelman.

Vooral in het begin van de wedstrijd leek Anderlecht nog niet wakker en kwam het vroeg tot een 0-2 achterstand. "In balverlies waren we bij de start heel slecht", geeft Van Crombrugge toe. "We moeten nu vooral kijken waarom die eerste minuten van ons in balverlies zo zwak waren", aldus de doelman, die ook kritiek had voor enkele van zijn ploegmaats. "Mercier kreeg veel ruimte en we waren gewaarschuwd voor hun flankspelers, maar toch waren we niet bij de les."

Uiteindelijk wist Anderlecht toch nog een punt te pakken tegen OHL, mede dankzij Van Crombrugge. In het slot kregen de bezoekers wel nog een strafschop, maar de bal werd uit doel gehouden door Van Crombrugge. "Daarom ben ik hier ook", aldus de kapitein van paars-wit.