Stunt in het Kuipje, Westerlo knikkert Antwerp uit de Beker van België

28-10-2021 22:39 Laatste update: 22:40
25

Nog een stunt in de Beker van België. Donderdag knikkerde KVC Westerlo Royal Antwerp FC uit het toernooi. In het het Kuipje werd het 2-1 voor de Kemphanen.

In 1B staat Westerlo afgetekend aan de leiding. Antwerp was dus gewaarschuwd. Toch was een gewaarschuwde ploeg er geen twee waard. In de eerste helft kwam The Great Old al op achterstand. Thomas Van Den Keybus opende de score. De 20-jarige middenvelder wordt verhuurd door Club Brugge en toonde zich donderdag tegen een 1A-ploeg.

Nog voor de rust moest Antwerp op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar opnieuw liet uitblinker Van Den Keybus van zich spreken. Hij bediende Lyle Foster en die verdubbelde de score.

Op een kwartier van het einde gaf Ally Samatta de bezoekers terug hoop, maar Antwerp kwam niet verder dan de 2-1.