'Hazard is 'psychologisch erg aangetast' door blessureleed en rol in de schaduw'

'Hazard is 'psychologisch erg aangetast' door blessureleed en rol in de schaduw'

27-10-2021 15:47
9

Steeds vaker steken stemmen de kop op dat Eden Hazard best andere oorden zou opzoeken. Bij Real Madrid is de gewezen stervoetballer volledig naar het achterplan verdreven, in zoverre zelfs dat hij in de Clasico van afgelopen weekend niet eens mocht opdraven. De Spaanse media schetsen een bijzonder somber beeld van zijn fysieke gestel.

Bernabeu Digital verhaalt hoe 'een bron dicht bij Hazard' onheilspellende woorden spreekt over de huidige toestand van het lichaam van de Rode Duivel. Volgens hem of haar zijn de spieren van Hazard te fragiel, waardoor hij geregeld hervalt in kleinere blessures. Daarom is onze landgenoot (voorlopig?) ook niet meer in staat om twee of meer wedstrijden op rij te werken.

Het gestel van Hazard is zo kwetsbaar dat de medische staf geen enkel risico wil nemen, om zijn verdere gezondheid niet in gevaar te brengen. Het gaat dan om de fysieke gezondheid, want op mentaal vlak is de bodem stilaan bereikt. Hazard zou 'psychologisch erg aangetast' zijn door zijn rol in de marge bij Real Madrid. Carlo Ancelotti liet eerder deze week verstaan dat hij momenteel gewoon over betere spelers beschikt.