OHL-voorzitter: Nog steeds mogelijk om hoger te eindigen dan vorig seizoen

OHL-voorzitter: "Nog steeds mogelijk om hoger te eindigen dan vorig seizoen"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 21:15ma 25-10-2021 om 21:15

OHL-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprbha richtte zich op het webstek van de Leuvenaars tot de supporters. In zijn tekst bedankt hij hen voor de steun en heeft hij het over de ambities van OHL voor dit seizoen.

Vorig seizoen ging OHL als promovendus erg sterk uit de startblokken in 1A, maar dit seizoen kende OH Leuven een moeilijke seizoensstart met een 13 op 36, zo weet ook de voorzitter. "Toch blijven onze fans aanhoudend hun passie en toewijding geven." 

Srivaddhanaprbha wijst er in zijn bericht op dat zijn club de voorbereiding van het seizoen begon met 12 nieuwe spelers en dat het tijd kost vooraleer die veranderingen hun vruchten afwerpen. De voorzitter zag de afgelopen weken positieve signalen bij zijn ploeg waardoor hij nog gelooft in het behalen van de doelstelling van zijn club. "Onze doelstelling voor het seizoen is hoger eindigen dan vorig seizoen", aldus Srivaddhanaprbha.

Om hoger te eindigen dan vorig seizoen, moet Leuven tiende of hoger eindigen. Na de 4-1-overwinning tegen STVV klimt OHL een plaats in het klassement en staat het vijftiende met 13 punten. Volgende speeldag trekt het naar Anderlecht. Op woensdag speelt OHL eerst nog in Lier voor de bekerwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws