Humor op de Bosuil! Antwerp-supporters gooien weer met rollator ... uit plastiek

Humor op de Bosuil! Antwerp-supporters gooien weer met rollator ... uit plastiek

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 10:44ma 25-10-2021 om 10:44

Een erg opvallend beeld voor de aanwezigen bij Royal Antwerp FC versus Club Brugge. Terwijl de 22 protagonisten op het terrein een felle strijd afleverden, haalden enkele supporters op de hoofdtribune hun beste gevoel voor humor boven. Centraal stond ... een opblaasbare rollator.

In de loop van de eerste helft zagen de toeschouwers plots een rollator van de ene supporter naar de andere vliegen op de nieuwe hoofdtribune. Even werd het ergste gevreesd, maar al snel bleek dat het om een grap ging. De rollator was namelijk uit plastiek vervaardigd. Eén of andere lolbroek had die ongetwijfeld mee binnengesmokkeld voor aanvang van de partij.

Een leuk staaltje van zelfreflectie, aangezien Antwerp enkele weken terug nog negatief in het nieuws kwam door een rollator. In de Europa-League-match met Eintracht Frankfurt vonden er jammer genoeg schermutselingen plaats op diezelfde hoofdtribune, waar ook enkele tientallen Duitse fans verzameld zaten. Daarbij werd toen ook met een rollator gesmeten, een echte helaas ...

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws