Beerschot op de sukkel: Kunnen niet blij zijn maar moeten positief blijven

Beerschot op de sukkel: "Kunnen niet blij zijn maar moeten positief blijven"

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 23:35zo 24-10-2021 om 23:35

Beerschot blijft steken in het sukkelstraatje. Ook tegen Anderlecht kon het geen punten pakken. Beerschot blijft zo achter met een magere 2 op 36. Beerschot-middenvelder Tom Pietermaat probeert positief te blijven.

Anderlecht stuurde Beerschot met een 4-2 nederlaag weer naar huis. Opnieuw geen puntengewin voor de Antwerpse club, dat zo allerlaatste blijft in de rangschikking. De achterstand op de andere ploegen wordt zo ook weer wat groter. Pietermaat probeert er echter de moed in te houden.

"Met deze resultaten kunnen we natuurlijk niet gelukkig zijn, maar alles negatief bekijken zal ons ook niet helpen", aldus de Beerschot-speler tegenover Sporza. "We moeten ons optrekken aan de lichtpunten, dat is de enigste weg vooruit voor ons. De jongens die hun kans kregen hebben het goed gedaan."

Volgens Pietermaat moet de groep vooral nog op elkaar ingespeeld geraken. "Het zou eigenlijk niet mogen na twaalf speeldagen, maar we zijn op zoek naar automatismen. Dat is nu eenmaal de situatie op dit moment. De jongens die nu spelen moeten we zo veel mogelijk vertrouwen geven", besluit de middenvelder van Beerschot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws