Verschaeren tekende toch nieuw contract bij RSC Anderlecht: Juiste beslissing

Verschaeren tekende toch nieuw contract bij RSC Anderlecht: "Juiste beslissing"

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 19:15zo 24-10-2021 om 19:15

Yari Verschaeren zette in juni dan toch zijn handtekening onder een nieuw contract bij RSC Anderlecht. Het waren onderhandelingen die maanden aansleepten en waarin maar geen akkoord gevonden leek te worden. Verschaeren blikt nu terug op die woelige periode.

"De gesprekken vonden vooral plaats tijdens het seizoen", vertelt Verschaeren bij Eleven Sports. "Daarom gaf ik aan dat ik me liever op het voetbal wilde concentreren. Het was op dat moment heel belangrijk om ons voor Play-Off I te plaatsen", weet Verschaeren nog.

Een akkoord werd uiteindelijk toch gevonden, tot groot jolijt van de middenvelder. "Ik ben er zeker van dat ik de juiste beslissing genomen heb. Die om te beginnen bij Anderlecht én die om hier te blijven. Je ziet nu ook dat dat een goede keuze was", geeft hij aan.

Helemaal zeker van zijn plek is Verschaeren nog steeds niet bij Anderlecht. Hij heeft met onder andere Lior Refaelov, Francis Amuzu en Anouar Ait El Hadj ook stevige concurrentie op zijn plek. Toch kwam te middenvelder toch al tot vijftien partijen bij paars-wit dit seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws