OFFICIEEL: KAS Eupen verrast en strikt Australische legende Tim Cahill

OFFICIEEL: KAS Eupen verrast en strikt Australische legende Tim Cahill

23-08-2021 16:25 Laatste update: 17:41
3

KAS Eupen komt met verrassend transfernieuws op de proppen. Australische voetballegende Tim Cahill komt het bestuur van de Panda’s versterken.

De 108-voudig international heeft een iconische status in eigen land en nam deel aan vier WK’s met Australië. Hij zal mee in het bestuur van KAS Eupen zetelen. "We zijn verheugd dat Tim Cahill, zo'n ervaren persoonlijkheid in het internationale voetbal, KAS Eupen ondersteunt in onze Raad van Bestuur. Tim zal ons niet alleen ondersteunen met zijn immense ervaring op het veld, zijn expertise en zijn internationale netwerk”, zegt bestuurslid Andreas Bleicher.

Cahill is al Chief Sports Officer van de Aspire Zone Foundation. “Ik ben vooral blij dat we Tim, een echte teamspeler, hebben mogen verwelkomen bij KAS Eupen, met wie we de afgelopen weken al een intensieve professionele uitwisseling op directieniveau en op sportief gebied zijn begonnen. We zijn ervan overtuigd dat Tim opvattingen heeft over de manier waarop een club wordt gerund als een verenigd geheel dat perfect bij ons past”, klinkt het.

Ook Cahill zelf is in de wolken en ziet veel potentieel bij KAS Eupen. “Niet alleen omdat er medewerkers in de club zijn die als verenigd team hard werken ten behoeve van de club, wat ik cruciaal vind voor succes op en buiten het veld. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met het bestuur, het clubmanagement en de sport om de identiteit van de club te helpen opbouwen en bij te dragen aan verdere groei en ontwikkeling.”