Hazard spreekt duidelijke taal over vertrek bij Real Madrid: Ik wil me bewijzen

Hazard spreekt duidelijke taal over vertrek bij Real Madrid: "Ik wil me bewijzen"

31-05-2021 15:27
8

Eden Hazard heeft een bijzonder moeilijk jaar achter de rug bij Real Madrid en lijkt zich maar niet te kunnen doorzetten bij de Koninklijke. Er werd al stevig gespeculeerd over zijn toekomst, maar Hazard spreekt duidelijke taal.

Hier en daar werd Hazard na een moeilijk jaar al gelinkt aan een vertrek bij Real Madrid. Zo zou Chelsea interesse tonen in de flankaanvaller. Daar is volgens Hazard echter niets van aan. "Ik heb nog een contract van drie seizoenen bij Real Madrid, dus een terugkeer naar Engeland is niet aan de orde", klinkt het op de persconferentie van de Rode Duivels maandag.

Al beseft Hazard ook dat men bij Real Madrid meer van hem verwacht. De flankaanvaller wil dan ook tonen dat hij het niveau bij de Koninklijke zeker aankan. "Iedereen weet dat mijn eerste twee jaren niet goed waren, dus ik wil eerst me bewijzen bij Real Madrid. Daar ga ik alles aan doen", besluit hij.

Hazard kwam dit seizoen door blessureproblemen slechts 21 keer uit voor Real Madrid. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en één assist.