Hazard krijgt felle kritiek: 'Hij neemt het niet serieus en is onprofessioneel'

Hazard krijgt felle kritiek: 'Hij neemt het niet serieus en is onprofessioneel'

26-02-2019 13:14 Laatste update: 14:44
7

Chelsea ging in de finale van de Engelse League Cup na strafschoppen onderuit tegen Manchester City. Alle aandacht ging naar het doelmannendebat rond Kepa, maar ook Eden Hazard krijgt felle kritiek.

Voormalige Chelsea-aanvaller Tony Cascarino vond dat Hazard zijn panenka belachelijk was. 'Hazard is helemaal niet geschikt om aanvoerder te zijn. Hij zou één van leiders moeten zijn die het voorbeeld geeft', begint Cascarino tegenover The Times.

'Maar in plaats daarvan nam hij een panenka in de penaltyreeks tegen Manchester City. Het was op het randje van belachelijk. Iemand zou achteraf in de kleedkamer moeten hebben gezegd: ‘What the f*ck doe jij?’ Zou hij dat ook in een WK-finale doen? Neen. Hij nam het niet serieus en het was enorm onprofessioneel.'

Sarri
'Dat vat zowat alles samen wat er mis is bij Chelsea. Spelers zoals Hazard en Arrizabalaga pushen de grenzen omdat ze weten dat ze ermee weg komen. En de onzekerheid over de toekomst van Sarri draagt daar nog eens bij', besluit de voormalige spits van de Londense club.