'Hazard onbetaalbaar voor Barcelona, Real Madrid kan wel snel in actie komen'

'Hazard onbetaalbaar voor Barcelona, Real Madrid kan wel snel in actie komen'

13-07-2018 09:42
7

Eden Hazard is één van dé sterren van het WK, en dat hebben de topploegen uiteraard allemaal gezien. Real Madrid wil nu het kortst op de bal spelen met een astronomisch bod.

Real zag deze week Cristiano Ronaldo vertrekken naar Juventus en heeft dus een nieuwe sterspeler nodig. Hazard staat helemaal bovenaan het lijstje. Volgens Daily Mail zou Real nu een bod voorbereiden dat op 165 miljoen euro ligt. Dat zou Hazard de derde duurste speler aller tijden maken, na Neymar (222 miljoen euro) en Kylian Mbappé (180 miljoen euro).

Hazard heeft nog een contract voor twee jaar lopen bij Chelsea, maar heeft al verschillende keren geweigerd om dat te verlengen. Chelsea probeerde hem al te verleiden met een nieuwe verbintenis aan 330.000 euro per week, maar Hazard hield de boot af. Stuurt hij nu aan op een vertrek naar Real Madrid?

Volgens het Spaanse Sport staat ook FC Barcelona in contact met de Rode Duivel. Mede daarom moet Real snel actie ondernemen.

Update: 09.42: FC Barcelona lijkt niet in de markt te zijn voor Hazard, laat Kristof Terreur weten. Volgens de in Londen gevestigde journalist van Het Laatste Nieuws is Hazard te duur voor de Catalanen. Real Madrid heeft nog geen bod gedaan op de Belg, maar Terreur sluit niet uit dat De Koninklijke dat in de toekomst wel gaat doen.