Chelsea-legende gelooft in Rode Duivel: Lukaku zou een uitstekende optie zijn

Chelsea-legende gelooft in Rode Duivel: "Lukaku zou een uitstekende optie zijn"

25-06-2017 11:02

Het lijkt nog maar een kwestie van tijd vooraleer Chelsea de transfer van Romelu Lukaku officieel aankondigt. De Londense topclub flirt al maanden met de Rode Duivel. Chelsea-legende Frank Lampard zou Lukaku alleszins graag zien terugkeren.

De voormalige middenvelder speelde drie seizoenen samen met Lukaku bij Chelsea. "Hij kreeg toen niet veel kansen. Het was nog vroeg in zijn carrière, maar ondertussen heeft hij wel enorm veel progressie gemaakt. Als spits is hij enorm veel ontwikkeld ondertussen", klinkt het tegenover Sky Sports.

Bij Chelsea moet Lukaku een mogelijk vertrek van Diego Costa opvangen. "Lukaku zou een uitstekende keuze zijn om Diego Costa te vervangen. Hij heeft bij Everton bewezen dat hij het doel weet staan. Ze zoeken bij Chelsea ongeveer hetzelfde type als Costa. Lukaku weegt ook enorm op een verdediging en kan bovendien nog eens meer dan 20 goals maken per seizoen."

Toch vindt Lampard niet dat Lukaku voor eender welke prijs moet overgenomen worden. "Maar er zijn natuurlijk nog andere opties. Ze moeten bij Chelsea de markt wat aftasten en zeker niet teveel betalen."