'Sevilla stelde Anderlecht deadline voor sterkhouder, Everton ruikt kans'

'Sevilla stelde Anderlecht deadline voor sterkhouder, Everton ruikt kans'

04-06-2017 08:50
4

Slaagt RSC Anderlecht erin om Lukasz Teodorczyk langer te behouden of niet? De topschutter van het voorbije seizoen in de Jupiler Pro League is grof wild op de transfermarkt. Na onder meer Sevilla FC en Liverpool FC richt nu ook Everton FC haar pijlen op de Poolse goalgetter.

The Mirror pakt uit met het nieuws dat Teodorczyk wel érg geliefd is in Liverpool. De interesse van The Reds was al langer bekend. Nu heeft ook de club van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas zich gemeld in Brussel. Volgens het Britse medium zouden geïnteresseerde teams een bod moeten doen van om en bij de 11,5 miljoen euro om 'Teo' los te weken bij paars-wit.

De krant weet verder dat Sevilla eerder al een officiele aanbieding heeft gedaan. De onderhandelingen met Anderlecht verliepen echter bijzonder stroef, waarna de Andalusiërs Herman Van Holsbeeck en co een deadline hebben gesteld. Als er na 12 juni nog steeds geen schot in de zaak is gekomen, hoeft het voor Sevilla niet meer. Daar zou Everton wel eens van kunnen profiteren.