Vanhaezebrouck wil zich niet bezighouden met 'gepensioneerde' analist

Vanhaezebrouck wil zich niet bezighouden met 'gepensioneerde' analist

15-02-2017 15:00

Aad de Mos neemt zelden een blad voor de mond. De Nederlandse analist botst daardoor regelmatig met mensen uit het voetbal. Een van hen is Hein Vanhaezebrouck. De trainer van AA Gent reageerde nu kort op de kritiek van De Mos. 

Woensdag stond Vanhaezebrouck de pers te woord. Hij sprak over de komende wedstrijd van de Buffalo's, die tegen Tottenham Hotspur in de Europa League. Op einde van de persconferentie kreeg de trainer ook een vraag over de kritiek op zijn persoon vanwege De Mos. "Ik vraag me af van waar zo'n dingen komen, ik probeer er geen aandacht aan te besteden", aldus Vanhaezebrouck tegenover Het Laatste Nieuws, die daarna droog zei: "Die man is gepensioneerd."

Over Vanhaezebrouck zei De Mos een paar dagen geleden: "Ik ben een grote fan van Vanhaezebrouck, maar Hein zit nog in de Formule 3000 - bij de beloftevolle rijders. Zolang hij zichzelf belangrijker vindt dan zijn spelers, kan hij geen F1-race winnen. Hij denkt dat hij Max Verstappen is, en zomaar van nature een Grand Prix kan winnen."

Lees ook: 'Vriend' van Vanhaezebrouck fluit AA Gent - Tottenham