Boussoufa laat zich uit over de toekomst: Voorzitter is hiervan op de hoogte

Boussoufa laat zich uit over de toekomst: "Voorzitter is hiervan op de hoogte"

04-05-2016 07:04
2

Mbark Boussoufa werd in de wintertransferperiode met grote trom gehaald door AA Gent. De Marokkaan liet flitsen van zijn klasse zien. Of hij ook volgend seizoen nog voor Gent speelt, valt af te wachten.

De middenvelder moet binnenkort een moeilijke knoop doorhakken. Waar zal hij volgend seizoen spelen? "Dat zal niet te snel zijn. Want ik ben straks een vrije speler, ik kan dus rustig de tijd nemen om te beslissen over mijn toekomst. Een luxesituatie. Ik bekijk het kalm, want deze keer heb ik de keuze qua clubs", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Topcompetitie
Er zouden al contacten geweest zijn met Duitse, Engelse en Portugese ploegen. "Ja, een beetje van alles wat. Het ene contact al wat concreter dan het ander. Ik kon in het verleden al naar Duitsland of Engeland, had ik meer geduld gehad."

"Ik koos voor Rusland. Daar heb ik echt geen spijt van. Rusland is bij de beste competities van Europa, en zeker niet minder van niveau dan de Ligue1. Alleen niet zo gemediatiseerd. De Russen liggen daar niet wakker van. En heel eerlijk: ik kreeg er ook twee financieel bijzonder interessante contracten."

Ook een verlengd verblijf bij Gent is mogelijk. "Sowieso ga ik aan tafel zitten. Dat verdienen ze ook. De voorzitter is hiervan op de hoogte. Ik concentreer me nu op AA Gent. En daarna bekijk ik welk avontuur ik nog aanga. Een grote competitie of niet", besluit hij.