Pech voor Anderlecht: 'Bayern München wil Zirkzee nieuwe kans geven'

Pech voor Anderlecht: 'Bayern München wil Zirkzee nieuwe kans geven'

12-05-2022 10:44
10

RSC Anderlecht huurt dit seizoen Joshua Zirkzee van Bayern München. Volgens Kicker wil de kampioen van Duitsland volgend seizoen de Nederlandse aanvaller terug een kans geven in de kern. Dat betekent slecht nieuws voor Anderlecht.

Naar jaarlijkse gewoonte was er bij Bayern München aan het einde van het seizoen een vergadering met de commissarissen van de ploeg. De raad van bestuur, rond Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic, presenteerde hierbij de plannen voor komend seizoen. Ook over de toekomst van Zirkzee werd er gepraat. De CEO en de sportief directeur willen Zirkzee volgend seizoen weer bij de kern halen.

Het is nog niet duidelijk welke rol er volgend seizoen voor Zirkzee is weggelegd bij Bayern München. Indien Robert Lewandowski blijft, zal de Pool de eerste keuze in de aanval zijn. Zirkzee liet in het verleden al verstaan dat hij liever niet terug naar een reserverol wil. Anderlecht hoopt ondertussen nog altijd om Bayern München en Zirkzee te overtuigen dat nog een jaartje bij paars-wit goed is voor alle partijen.