Zorgen om Kane: spits verlaat hoofdschuddend het veld met pijn aan de enkel

Gepubliceerd: za 17 april 2021 om 08:50

Harry Kane verliet vrijdagavond hoofdschuddend het veld na het 2-2 gelijkspel tegen Everton. De spits van Tottenham werd vlak voor tijd gewisseld omdat hij geblesseerd was geraakt aan zijn enkel.

De Engelse aanvalsleider van Spurs hinkte het veld af en leek erg veel pijn te hebben en fans vrezen het ergste: volgende week zondag speelt Spurs de finale van de Carabao Cup tegen Manchester City. Volgens manager José Mourinho is het nog te vroeg om hier uitspraken over te doen. "Als hij een paar minuten voor tijd met een 2-2 stand het veld af moet is het overduidelijk dat hij ergens veel last van heeft."

Toch is de Portugees optimistisch voor volgende week. "Ik hoop dat het niets ernstigs is, hij is een belangrijke speler voor ons. Meer dan belangrijk zelfs. Hij heeft gelukkig nog wat tijd om te herstellen, laten we het rustig afwachten", vertelt hij tegen SkySports.

Kane was tegen Everton opnieuw de grote man aan de kant van Tottenham. De spits tekende op Goodison Park voor zijn twintigste en eenentwintigste treffer van het huidige Premier League-seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws