Laifis toont zich bij Standard met (tevergeefse) buffelstoot tegen Westerlo

17 februari - 10:21
1

Kostantinos Laifis scoorde vrijdagavond met een buffelstoot de gelijkmaker voor Standaard Luik tegen KVC Westerlo in de Jupiler Pro League. Helaas voor de centrale verdediger leverde zijn goal wel geen punten op, Standard verloor met 2-1 in het Kuipje.

Op slag van rust kreeg Standard een corner en die kans liet Laifis niet onbenut. De Cyprioot kwam goed voor zijn verdedigers in de eerste zone en kopte naar de grond binnen. De opluchting bij Ivan Leko was duidelijk. Helaas voor Leko en zijn manschappen bleven ze wel met lege handen achter, Griffin Yow bezorgde in de tweede helft de Kemphanen nog de zege met de winning goal.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.