Deschacht ziet kansen voor Anderlecht tegen Club: Kijk maar naar OHL

Deschacht ziet kansen voor Anderlecht tegen Club: "Kijk maar naar OHL"

01-10-2021 21:00
6

Anderlecht en Club Brugge nemen het zondag tegen elkaar op. Club Brugge is de favoriet maar Anderlecht gelooft in zijn kansen. Ook Olivier Deschacht ziet mogelijkheden voor zijn ex-club.

Er staat behoorlijk wat op het spel zondagmiddag in het Lotto Park. Uiteraard is er de eer, maar ook sportief kunnen beide ploegen een uitstekende zaak doen. Als Anderlecht wint komt het namelijk op gelijke hoogte met Club. De Bruggelingen kunnen dan weer een kloof slaan bij een overwinning.

Deschacht ziet dat Club Brugge favoriet is, maar ziet toch voldoende kansen voor Anderlecht. "Tegen Oostende waren ze echt goed, die tweede helft was ronduit indrukwekkend van Anderlecht. Het geloof is terug bij de supporters en dat geeft de spelers vertrouwen", citeert Het Laatste Nieuws de voormalige Anderlecht-verdediger.

Er zijn ook nog andere factoren die volgens Deschacht in het voordeel van Anderlecht spreken. "De Champions League is niet de Jupiler Pro league, de spelers staan er met een heel andere mindset op het veld. Kijk maar naar de prestatie van Club tegen OHL. Akkoord, Club is de betere ploeg, maar Anderlecht heeft ook heel wat kwaliteiten. Ze moeten er vooral zelf in geloven."