UPDATE: Gaat Standard met Still lopen? 'Stade Reims ontvangt aanbieding'

UPDATE: Gaat Standard met Still lopen? 'Stade Reims ontvangt aanbieding'

29-09-2021 11:45 Laatste update: 02-10-2021 12:46
23

Anderlecht haalde met Willem Weijs al een nieuwe assistent in huis. De club heeft echter ook nog steeds interesse in de diensten van Will Still. Anderlecht krijgt nu ook concurrentie van Standard.

Zo weet La Dernière Heure dat Standard Still aan de selectie wil toevoegen. Hij zou er dienst moeten doen als assistent van T1 Mbaye Leye. Momenteel is Still aan de slag in Frankrijk als assistent-coach bij Stade Reims. De Franse club wil Still niet zomaar van de hand doen en verlangt dan ook een aantrekkelijk bedrag. Het is dus nog maar de vraag hoe diep Standard financieel kan gaan.

Still heeft als hoofdcoach ervaring bij Lierse en Beerschot. Eerder stond hij ook al bij Standard onder contract als videoanalist. Een functie die hij voordien ook al bij STVV uitvoerde.  

Update: RSC Anderlecht én Standard Luik strijden om Will Still als assistent binnen te halen. Het Nieuwsblad meldt echter dat Stade Reims hem niet wil laten gaan. Er staan overigens ook een ontslagvergoeding in zijn contract dus de clubs zullen moeten onderhandelen.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Will Still een ‘complex dossier’ is voor Anderlecht. De T2 ziet een overgang naar paars-wit wel zitten, maar zijn werkgever Stade Reims denkt daar anders over. Het is ook niet zeker dat Anderlecht per se een nieuwe assistent wil aantrekken als het Still misloopt. Standard zou Still inmiddels een aanbieding hebben voorgelegd. Still ziet ook de Rouches als een interessante optie. Gaan de Luikenaars met de T2 lopen?