Van den Brom: We hebben de wedstrijd van begin tot einde onder controle gehad

Van den Brom: "We hebben de wedstrijd van begin tot einde onder controle gehad"

27-09-2021 09:20
3

KRC Genk heeft na de nederlaag tegen Royal Antwerp FC de rug gerecht. Zondag haalden de Limburgers het met 3-0 van Seraing. Na de match was John Van den Brom een tevreden trainer.

Tegen Antwerp kreeg Genk een tikje, maar dat was tegen Seraing niet te merken. Door drie goals van Paul Onuachu werd de promovendus over de knie gelegd. “Het belangrijkste is dat we deze wedstrijd op een overtuigende manier winnen. Zo konden we de nederlaag tegen Antwerp vrij makkelijk van ons afspelen", noteerde Sporza uit de mond van Van den Brom.

De trainer van Genk zag tegen Seraing heel wat positieve punten van zijn groep. "We hebben de wedstrijd van begin tot einde onder controle gehad. We scoren 3 keer en houden de nul, complimenten voor de jongens."

Door de zege tegen Seraing klimt KRC Genk na derde plaats in de stand telt Genk nu zeventien punten. Dat is er nog maar één minder dan leider Club Brugge. Op de volgende speeldag neemt Genk het op tegen Eupen. Club Brugge trekt dan weer naar het Lotto Park om RSC Anderlecht partij te geven.