OFFICIEEL: Ook Onuachu verlengt zijn contract bij KRC Genk

OFFICIEEL: Ook Onuachu verlengt zijn contract bij KRC Genk

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 15:00ma 20-09-2021 om 15:00

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 15:09ma 20-09-2021 om 15:09

KRC Genk heeft na Jhon Lucumi ook Paul Onuachu kunnen overtuigen om een nieuw contract te ondertekenen bij de club. De Nigeriaanse aanvaller blijft tot medio 2024 verbonden aan de Limburgse club.

Dat meldt KRC Genk via de officiële kanalen. De aanvaller leek deze zomer nog een transfer naar een grote competitie te versieren, maar bleef uiteindelijk toch bij de club. Nu heeft hij ook zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Genk. 'We zijn als club bijzonder trots om Paul Onuachu nog altijd in ons midden te hebben. Samen gaan we er alles aan doen om onze ambities te verwezenlijken', schrijft men bij Genk.

Vorig seizen was Onuachu nog goed voor 35 doelpunten en ook dit seizoen blijft de spits scoren. Afgelopen week scoorde hij nog het winnende doelpunt tegen Austria Wien en was hij ook goed voor een treffer tegen STVV. Daarmee scoorde hij dit seizoen al zes doelpunten en was hij in totaal al goed voor 51 treffers bij Genk.

Met de contractverlenging volgt Onuachu het voorbeeld van Jhon Lucumi, die eerder al een nieuw contract ondertekende bij Genk. De club hoopt naar verluidt ook Theo Bongonda, Junya Ito en Kristian Thorstvedt te kunnen overtuigen om een nieuwe verbintenis te ondertekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws