L'Équipe weet 'XXL-salaris' Messi: PSG stort bizar bedrag op rekening Argentijn

L'Équipe weet 'XXL-salaris' Messi: PSG stort bizar bedrag op rekening Argentijn

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 11:42za 18-09-2021 om 11:42

Het megasalaris van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain is uitgelekt. L'Équipe weet dat de Argentijnse vedette 110 miljoen euro opstrijkt als hij zijn driejarige contract uitdient in de Franse hoofdstad.

L'Équipe pakt zaterdag groots uit met het 'XXL-salaris' van Messi. Komend seizoen gaat de 34-jarige linkspoot al dertig miljoen verdienen in Parijs. In zijn tweede seizoen stijgt dat bedrag naar veertig miljoen euro, vanwege een loyaliteitsbonus die is opgenomen in het contract van Messi.

Als de superster ook zijn derde contractjaar uitdient, dan verdient hij opnieuw veertig miljoen. Samen komt dat dus neer op een bedrag van 110 miljoen euro. Van zijn loon zal Messi dit jaar één miljoen uitbetaald krijgen in cryptomunten van PSG. Als Messi bij FC Barcelona was gebleven, had hij overigens ongeveer hetzelfde salaris verdiend.

Boezemvriend Neymar strijkt ongeveer evenveel op als Messi. De Braziliaan verlengde in mei zijn contract, waardoor PSG maandelijks een groter bedrag dan voorheen op de rekening van Neymar stort. Kylian Mbappé heeft een jaarsalaris van twaalf miljoen euro, wat beduidend minder is dan het loon van Messi en Neymar. De Franse aanvaller weigert echter een nieuw en verbeterd contract te tekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws