Goed nieuws uit Brazilië, Pelé (80) mag intensive care verlaten

Goed nieuws uit Brazilië, Pelé (80) mag intensive care verlaten

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 12:50di 14-09-2021 om 12:50

De 80-jarige Braziliaanse voetballegende Pelé mag de intensive care van een ziekenhuis in São Paulo verlaten. Dat heeft zijn dochter Kely Nascimento bekendgemaakt via Instagram. Afgelopen zaterdag werd bij Pelé een vermoedelijke tumor in de dikke darm verwijderd.

'Hij maakt het goed na de operatie. Hij heeft geen pijn en is in een goede stemming. Hij vindt het vervelend dat hij alleen vloeibaar voedsel kan eten, maar daar komt hij wel overheen', laat Nascimento weten.

'Hij zal binnen één of twee dagen naar een normale kamer verplaatst worden en dan richting huis gaan. Hij is sterk en koppig en met de steun en zorg van het briljante ziekenhuispersoneel en alle liefde, energie en licht die de wereld stuurt, komt het goed met hem', aldus de dochter van Pelé.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

De voetballegende werd twee weken geleden opgenomen in het ziekenhuis, nadat er tijdens een routineonderzoek naar hart- en bloedvaten een vermoedelijke tumor werd gevonden. Enkele dagen geleden plaatste Pelé al een geruststellend bericht op zijn eigen Instagramaccount. 'Vrienden, met elke dag die voorbijgaat voel ik me een beetje beter. Ik kan niet wachten om weer te spelen, maar ik moet nog een paar dagen herstellen', schreef Pelé toen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pelé (@pele)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws